Kotleciki jaglane z cukinią
Hej :)) Mało mnie coś ostatnio, ale jakiś ciężki miesiąc mam. Obiecuję poprawę, mam nadzieję, że nastąpi to już, ale zobaczymy ;). Tym razem u mnie kotleciki zrobione z tego co miałam w domu he, miałam lenia i nie chciało mi się iść do sklepu :)) Kasza jaglana, do tego cukinia, dużo natki pietruszki, cebula, czosnek, jajko i wyszły smaczne kotleciki. Takie na szybko :)) Udanego weekendu Wam życzę :))
- 1 szklanka kaszy jaglanej
- 2 szklanki wody
- 1 średnia cukinia
- 1 cebula czerwona
- natka pietruszki
- 1 ząbek czosnku
- 1 jajko
- sól różowa
- olej kokosowy do smażenia
ojej, narobiłaś mi smaka! Coś pysznego, a niedługo zbliża się pora szykowania obiadku. Zainspiruję się przepisem :D
OdpowiedzUsuńTakie kotlety to jest super pomysł.Smak jest wyjątkowy i wyróżnia się ze względu na tę pyszną cukinię w składzie;)
OdpowiedzUsuńBardzo apetyczne:)
OdpowiedzUsuńU mnie robi się podobne z cukinii właśnie :).
OdpowiedzUsuńKurcze, az sie glodna zrobilam. :) Pysznie wygladaja!
OdpowiedzUsuńBardzo apetycznie wyglądają. Ja lubię jaglaną kaszę, więc myślę, że takie kotleciki też by mi zasmakowały :)
OdpowiedzUsuńWyglądają ślicznie! Muszą być pyszne! :)
OdpowiedzUsuńbardzo lubię kotlety z wszelkich kasz :) z jaglanej też muszę zrobić :)
OdpowiedzUsuńOj super propozycja dla mnie :) Kotleciki pięknie i apetycznie się prezentują.
OdpowiedzUsuńFajny pomysł na kotleciki :) Muszę spróbować!
OdpowiedzUsuńZdecydowanie moje smaki. Wspaniałe kotleciki :-)
OdpowiedzUsuńWyglądają tak apetycznie! :)
OdpowiedzUsuńPyszne są te kotleciki, a na dodatek bardzo zdrowe :)
OdpowiedzUsuńwiem, że jest 1:30 w nocy, ale muszę to powiedzieć - JA CHCĘ KOTLECIKA !!! :D
OdpowiedzUsuńWyglądają pięknie, ale moja rodzinka nie przepada za kaszą jaglaną. Pozdrawiam:)
OdpowiedzUsuńbardzo fajne kotleciki!
OdpowiedzUsuńDzisiaj jadłam kotleciki, ale z cukinii :)
OdpowiedzUsuńW sensie z samej cukinii :D
OdpowiedzUsuńZ jaglanej kotletów nie robiła, a to chyba błąd. Twoje wyglądają przepięknie :)
OdpowiedzUsuńBeatko pomysł świetny-zapisuję,będę smażyć:)
OdpowiedzUsuńProsto i smaczne, daje się zaprosić na Twój obiad...pozdrawiam :)
OdpowiedzUsuńBardzo apetyczne kotleciki! Lubię takie bardzo :)
OdpowiedzUsuńno i super. :)
OdpowiedzUsuńChyba wypróbuję, chociaż ostatnio tak nie chce mi się gotować :)
OdpowiedzUsuńJadłam kotlety jaglane z kapustą i pieczarkami, z cukinią jeszcze nie ....na pewno warto spróbować :)
OdpowiedzUsuńCiekawe kotleciki :)
OdpowiedzUsuńpyszne i zdrowe :-)
OdpowiedzUsuńczekam na cukiniową dostawę :)
OdpowiedzUsuńwyglądają super, ale cukinia to chyba jedyne z warzyw, które mi jakoś przestało smakować :O
OdpowiedzUsuńBardzo apetyczne!
OdpowiedzUsuńOooo takiej wersji nigdy nie robiłam, świetne ! :) Kaszę jaglaną można na prawdę wykorzystać na wieeele sposobow :)
OdpowiedzUsuńFajny przepis, ale mi nie wyszły kotleciki :( Podczas smażenia kotleciki się rozpadały, prawie niemożliwością było je przewracać. Pierwszą stronę smażyło mi się ok, za to podczas smażenia drugiej zaczynała robić się "breja" :( Co mogło być nie tak? za dużo cukini, czy kasza zbyt rozgotowana?
OdpowiedzUsuńMoże za dużo, albo za słabo cukinia odciśnięta, bo ona ma bardzo dużo wody. No u mnie spokojnie można było przewrócić.
Usuń