środa, 12 czerwca 2013

Pyszne wafelki ryżowe do chrupania Kupiec



Nie wiem jak Wy, ale ja bardzo lubię sobie je chrupać :) Nie ma ulubionych, bo jem wszystkie. Można z dodatkami, ale mnie i mojemu synkowi smakują najlepiej same jako po prostu przekąska. Miałam okazję spróbować tych marki Kupiec. Dostałam jedne z solą morską i naturalne. Produkt ten jest z natury bezglutenowy i jest źródłem błonnika. Wafle są wypiekane z całych ziaren brązowego ryżu, stanowią bogate źródło magnezu, żelaza i witamin A i E oraz naturalnego błonnika: nawet do 8 g w 100 g produktu gotowego (w zależności od rodzaju wafli). Posiadają wysokie walory dietetyczne (zalecane przy cukrzycy, miażdżycy, chorobie wrzodowej żołądka i dwunastnicy, nadciśnieniu tętniczym). Polecane dla osób odchudzających się i dla tych, którzy po prostu je lubią :)))



1 komentarz:

  1. Lubię wafle ryżowe, zawsze można pochrupać, albo posmarować jakimś smarowidłem - lepsze chyba to od pieczywa chrupkiego! Przynajmniej ostatnio wolę jeść wafle;d

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny, jest mi bardzo miło :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...